Букети от дали ръцете (снимка). Как да издавам букет от дали?

Има през есента желанието да украси къщата с нещо специално. С тази цел е възможно да се използват букети от дали - цветя, които ще могат да подчертаят богата палитра от този сезон. Представители на индийските племена, живеещи в Централна Америка, смятат за споменатите от нас достойни богове и ги представят, надявайки се да се възползват от най-високите сили.

Букети от дали ръцете (снимка). Как да издавам букет от дали?

Dahlias изглежда великолепно както като част от букет, така и в гордост на самотата. Броят на тоновете, в които могат да бъдат боядисани, е много висок, започвайки от лек пастел до наситена бистра или виолетово, романтично розово и слънчево жълто.

Сватбата празник, рожден ден или просто желание да украсят къщата - във всички тези случаи ефективни големи цветя ще бъде, тъй като е невъзможно от пътя.

Днес от дали красиви композиции за декорация на интериор и букети, с които е възможно да се зарадва майка, баба, приятелката или сестрата. Ето защо интересите много как да създавате букети от дали независимо. Предлагаме да се запознаете с основните правила, които същевременно трябва да се спазват, и да разгледате няколко интересни варианта.

Какви видове дали са подходящи за подготовка на букети

Има голямо разнообразие от качества на това цвете. Ако щяхте да направите букет от дали ръце, е необходимо да разберете какво от тях професионалните цветари предпочитат да използват. Затова е забелязано, че цветята на големите размери с широки венчелистчета достатъчно бързо ще изсъхнат. Освен това обикновено те имат доста тънки педикали.

Букети от дали ръцете (снимка). Как да издавам букет от дали?

Като се има предвид казаното, се препоръчва да се даде предпочитание на попонски, сферични и нимфинови видове, а също и на някои видове кактуална форма.

Колко ще останат букет

Разделителните дали живеят от 3 до 7 дни в зависимост от температурата и влажността на околната среда. В хладната стая, където температурата на въздуха не надвишава 3-5 градуса топлина, тези цветя могат да останат във вода до 9-12 дни, а букетът, доставен на течение или на слънце, изсъхва само за 2-3 часа. Предвид казаното, плавателен съд с отрязъчни далии е необходимо да се организира в най-хладно място в стаята, но не и по течението. Освен това, се препоръчва непременно 2-3 часа на ден, за да поръсете с цветя вода, за да не изсъхнат.

Както и с какво да комбинирате също какви вази да използвате

Приготвяйки букет от дали ръцете, се препоръчва да се използват растения от един клас. Изключението се прави от случаите, когато няма възможност да се получи необходимата скала от нюансите по различен начин. В същото време цветарите избягват да комбинират дали с други цветя. Букети се оформят само от тях с използване на допълнителни растителни материали под формата на гипсофила, аспержи, уши на рогоз и т.н. Има обаче и изключения. Например, букетът от дали и астери е много красив. Такива композиции показват предимство, особено ако се вземат всички цветя на сянка.

Букети от дали ръцете (снимка). Как да издавам букет от дали?

Далис красиво изглежда в ниските вази. Като част от букета или от състава им е необходимо лицето да се разположи на аудиторията, както когато се обърне настрани, не е толкова естетическо, колко изглежда "в цял ръст". Освен това, с подготовката на букет е необходимо да се избягва ситуация, при която далиите ще бъдат в една равнина. Подобно не е настъпило, необходимо е да се подредят съцветия на различни височини и те не трябва да се намират близо, да се прилепват или да се затварят помежду си. В същото време цветя на големи размер място в долната част на букет, малка - в началото.

При съставянето на композицията се изисква да се използва флористична фиксация и да се укрепват стъблата и да се даде необходимия им наклон, е необходимо да се приложи флористична жица.

Букети от дали ръцете (снимка). Как да издавам букет от дали?

Букетът от дали, които снимките, както и те, винаги привличат вниманието могат да се добавят с различни декори. Например, тя може да бъде светлина "реколта" бижута под формата на стъклени висулки, перлени мъниста, копринени панделки или опция в ecostyle от сухи клони, клони с плодове на бели, жълти или зелени нюанси.

Есенна опция

Ако не знаете как да издавате букет от дали, използвайте следната инструкция:

 • Да се ​​вземат цветя от два вида: големи - bordrets, и тези, които са по-малко - нежни тонове сьомга;
 • Да се ​​свържат джали на три: на пара от сьомга цвят и една - кряка;
 • Да украсите букет с пресни листа от ярък зелен нюанс, който ще подобри контраста и ще даде свежест;
 • Да добавите няколко клона на старейшина с плодове.

Букети от дали ръцете (снимка). Как да издавам букет от дали?

Изящната есенна композиция, красива от всякакви съкращения, ще се окаже.

Сватбен букет от дали

Какво булка без красива традиционна цветна композиция в ръцете ?! Освен това, най-честата причина, която предизвиква да поръчате букети от дали - регистрация на сватби. За да се направи композиция в такъв случай, ще е необходимо:

 • Dahlias от розов цвят, които могат да бъдат намерени в цветни магазини от август до септември.
 • Piyeris е японският, представляващ храст със зелен цвят. Налице е през цялата година. И в зависимост от сезона е възможно да получите опция с различни нюанси крем, зелен, розов и червен.
 • Роза Айсберг, която може да се намери през цялата година.
 • Astilba от розов или червен цвят се предлага от юни до края на август.

Всички тези цветя се закрепват заедно с няколко ленти, а като опаковъчен материал използват плик.

Букети от дали ръцете (снимка). Как да издавам букет от дали?

Като цяло, за интериорен декор в реколта стил и бижута на сватбено тържество бяло, леко розово, кремаво и леко люляко dahlias са по-често използвани. Те имат усъвършенстване, шик и аристократизъм и правят асоциации с древната приказка на великата принцеса.

Букет за тържествен повод

Dahlias на дълбоки нюанси на Бордо, лилаво виолетови са отлична основа за създаване на класически и национални букети. В същото време има няколко правила, които ще осигурят отличен резултат:

 • Използването на такива дали с "мистериозни" нюанси с орхидеи с жълт цвят ще бъде ефективна комбинация за почивка;
 • Такива цветя трябва да бъдат комбинирани със зелени от различни тонове, включително и с листа с големи размери;
 • Когато има желание да се отървем от "тържествеността", е възможно да допълним букети от дали с есенни подаръци от есенната природа - клони с плодове, листа, сушени цветя и т.н.

Плоски миниатюри

От джали също се правят великолепни състави, предназначени за експозиция във ваза от бетон. Например, възможно е да отрежете стъбла на 3 цветя, оставяйки не повече от няколко сантиметра. След това пъпките трябва да се поставят в контейнера на плоска форма с вода, като разделена на чиния. Едно своеобразно легло, което, ако го украси, оставя, ще отлично украсява банкетна маса. Тя ще бъде особено красива да изглежда, ако тя да вземе цветя от различни степени, но близки нюанси.

Букети от дали ръцете (снимка). Как да издавам букет от дали?

Сега знаете как е възможно да направите букет от дали (снимки на опциите са на разположение в статия) и ще можете да се моля с такива съчинения на близките.