Съвети за регистрация на сватба в ретро стил - най-добрите идеи

Ретро стил е това, което е необходимо, ако искате да си спомните историята и да бъдете "прехвърлени" на сватбения ден с весел 60-и. Тази статия ще ви помогне да създадете съответната атмосфера. След като го прочетете, ще можете правилно да изберете мястото за празнуване, цвят, влак, декор. Тук ще намерите препоръки за регистрация на сватбена торта, създаване на изображения и организиране на фотозона.

Описание на ретро стил

60-те години на ХХ век бяха белязани от световния младежки протест, който бе отразен във всичко, тъй като начин на поведение и завършване със стил в дрехите. Беше време на дънди и хипи.

Мотото на тази ера - "Свобода и изразителност във всичко!".

Определението за "ретро" точно отразява характеристиките на рокля код и регистрация на празник. Запалителни танци в стила на vuga, ярки бои, високи прически - атрибути на сватба в стил на 60-ия. Това направление напомня тези посоки на реколтата.

Имаме отделна статия, посветена на регистрацията на сватба в стил реколта. Възможно е да намерите много интересни идеи за декориране на залата, регистрация, създаване на сватбени изображения, обличане на торта в нея.

Ретролебрацията се избира от двойки, които искат да организират незабравима, ярка почивка. Тя също има много общи с една сватба в стила на Тифани.

Съвети за регистрация на сватба в ретро стил - най-добрите идеи

Регистрация на таблици

Избор на мястото

Независимо от сезона, желателно е регистрацията на дефекти да се извършва традиционно в РЕГИСТЪРНАТА СЛУЖБА, а за празник да се наеме ресторант като американски джаз клуб. Алтернативен вариант - стаята в стила на съветската трапезария (но е доста екстремна и ще бъде на вкус не на всички младоженци).

Цвят гама

Основни цветове - леко розово и бежово в комбинация с ярки акценти. Наситените нюанси ще се приближат:

 • жълт;
 • индиго;
 • лилаво;
 • тюркоаз;
 • розово;

Dandies, въпреки че се използват в дрехи с ярки цветове, имаха за цел да създадат елегантните изображения, далеч от клоунските атриуми.

Ярките елементи трябва да бъдат използвани, дозира се, че изображението не се окаже вулгарно и вкусно.

Съвети за регистрация на сватба в ретро стил - най-добрите идеи

Банкетна зала

Регистрация на сватба

При регистрацията на интериор на ресторанта е желателно да се използват 2-3 ярки цвята.

Ще бъде подходяща за регистрация на сватба:

 • Ярки сатенени панделки;
 • конфети;
 • балони;
 • Винилови записи;
 • Плакати в стила на Анди Уорхол;
 • плакати.

Тези части ще ви помогнат да пресъздадете ретро ера в празничната зала.

Влак

Всички съвременни автомобили и лимузини! Допускат се само добри стари:

 • Волга;
 • "Чайка";
 • "ZIL 111" и различни чужди модели.

В идеалния случай всички автомобили на сватбен влак трябва да бъдат "ретро". Ако няма такава възможност, може да се справи с едно наказание, в което младоженците ще отидат.

Съвети за регистрация на сватба в ретро стил - най-добрите идеи

Кола на младоженците

Някои компании предлагат ретробуси, в които е възможно гостите да се наемат под наем. Ако има възможност, след като Volkswagen T1 избере избраното от hippies.

Съвети за регистрация на сватба в ретро стил - най-добрите идеи

Автобусът за гостите

Регистрацията на сватбен влак трябва да бъде запазена. Има достатъчно двойки светли ленти от коприна или атлас и лаконични цветни композиции (камомили, роза, карамфили).

Как да украсим банкетна зона

В залата на ресторанта трябва да са:

 • Столове с пъстър тапицерия;
 • Големи полилеи;
 • Цветна хартия за стена (желателно е);
 • Записващи играчи;
 • Старо пиано;
 • Маргарити от многоцветни ленти;
 • Сфери от най-различна форма;
 • Модели китари;
 • Листа от рози и други цветя.

На масите е желателно да се поставят дебели стъклени барабани (под лимонада и компот) и стоки от съветската епоха. На входа е възможно да инсталирате старото устройство с пенлива вода и количката със сладолед.

Светли ленти и балони под тавана, плакати и плакати по стените, разчистените платове на масите и колоритните конфети, които ще летят от тавана по време на танци - ще помогнат да се пресъздаде сватбата на една епоха от dandies.

Важни дреболии

Както покана съветските карти или по-модерни картонени карти запечатани пликове в ярки в стил поп арт, ще се обърнат. В пликове с покани е възможно да се напълнят няколко капчици или конфети. Първоначално покани под формата на малки винилови записи или пликове, които от своя страна стават жълти от старост.

Съвети за регистрация на сватба в ретро стил - най-добрите идеи

покана

Изтласкващи карти трябва да са най-простите - бели правоъгълници от картон с ръкописните имената на гостите.

Желателно е да се създаде таблица с буквата "Р". По традиция новородени и свидетели - в центъра, гости на младоженеца и булката - от всяка страна.

В залата трябва да има достатъчно място за дансинг. Желателно е стробоскопите да са установени на закрито. Гостите на звука на музиката ще светнат на дансинга:

 • буги-вуги;
 • рокендрол;
 • обрат.

Малкият възглавницата за пръстени трябва да е лаконичен (бяло на атласа) с лента в тон или който и да е ярък цвят. Възможно е да го откажете и да използвате метално плато, което е осигурено в Службата за регистрация.

Сватбено изображение на булката

Простотата, удобството, яркостта трябва да формират основата на образа.

Рокли в стил на New Look или бебешка кукла със стил на трапец или часовници ще ви помогнат да създадете подходящ образ (женствен с нападение срещу деца). Малко великолепни многослойни поли, дантелени зрънца и обемни ръкави са добре дошли. Възможно е да се сложи бяло слънце на коляно с някаква бродерия.

Съвети за регистрация на сватба в ретро стил - най-добрите идеи

Роклята на булката

Не трябва да има дълбоки деколтети, прозрачни корсети и отворен гръб.

Материалът на роклята няма значение, но на 60-годишна възраст младежът предпочита синтетика. Основното нещо - да се избегне сложно довършителни работи.

Съвети за регистрация на сватба в ретро стил - най-добрите идеи

Обувки

Ето какво е необходимо за добавяне на рокля:

 • Бижута. Подходящи - големи обеци, мъниста и широки гривни от ярко оцветяване от пластмаса или корал.
 • Ръкавици. Възможно е да добавите рокля с къси ръкавици със затворени пръсти с ярък цвят (розово, тюркоазено, тъмно синьо) или в тон с рокля.
 • Чанта. Вместо класически текстилен чувал или съединител е желателно булката да избере малката лакирана трапецовидна чанта на къси дръжки или да направи без нея. Всички необходими могат да бъдат поставени в чанта на приятел.
 • Грим и прическа. Грижата трябва да е ярка стрелба и очевидни сенки, червило с наситени цветове. Прическа - бабета или полагане на "пръстен на пръстена".
 • Маникюр. За създаването си стилистите съветват да се използва лак с ярки киселинни нюанси - червен, розов, виолетов. Никой не отменя класическия френски маникюр - той се доближава до всяко изображение и не губи значение.
 • Букет. С изготвянето му е необходимо да се избягват орхидеи и необичайни тропически цветя. Желателно е да се използват по-обичайните за съветските обществени цветя (гладиолози, карамфили, камомили, лалета, хризантеми, маргаритки). Отлична опция - жълт булчински букет. Тук е казано, както и от какво е най-доброто от всички да го направим.
 • Обувки - обувки съдебни обувки. Цветът зависи от избрания нюанс на аксесоарите. В топлия сезон е възможно да се откажат "дрехи" за краката, гривни в стила bokho с изобилие от ярки камъни ще могат да го заменят. Споменахме в статията за сватба в стил bokho. В нея е възможно да се намерят набор от идеи за регистрация на залата, влак, създаване на изображения на младоженеца и булката в стила на "60-то" (време на "правителството" на хипи).
 • Вейл. Вместо това, стилистите препоръчват да се използва бяло или в тон към аксесоарите превръзка или широк обръч. Ако има желание да се сложи воал, то трябва да е кратко и да не е наистина великолепно.
Съвети за регистрация на сватба в ретро стил - най-добрите идеи

Грим и прическа в стил "60-ти"

Дрехи за шаферки

Сватбените рокли могат да избират:

 • Великолепните или трапецовидни поли са малко по-ниски от коляното плюс ярките затворени върхове или блузи от киселинни нюанси или оцветяване в грах.
 • Рокли и сандали с надценена талия;
 • Панталони от хипи (многоцветни, широки, върху еластична лента) + издута туника с бродерия.

Ще добави изображение на босото на малка токче или обувки за обувки, високи прически, стрелци и масивни пластмасови бижута.

Избираме дрехи за младоженеца

Подходящо облекло за младоженеца - костюм от три части в комбинация с ярка риза и вратовръзка пеперуда. Чувствителността на шапката и обувките със заострени носове ще ви помогне да добавите изображение.

Вторият вариант - двойното гърне с удължено яке, панталоните, ярката риза и здравите ботуши.

Още едно изображение - сиви панталони + жилетка, бяла риза с навити ръкави, синя вратовръзка и шапка.

Съвети за регистрация на сватба в ретро стил - най-добрите идеи

Изображение на младоженеца

Задължителна част - копче от същите цветя, от които се извършва булчинският букет.

Не само роклята ще помогне да съответства на имидж на dandy на младоженеца. Необходимо е да се погрижите за прическа, да поставите гладко косата, без да съжалявате за брилянтин.

Приятелите на младоженеца могат да поставят класически костюми с ярки ризи.

Сватбена торта

Оригинална опция - торта на няколко нива с изобилие от крем или мастика и със сигурност украсена отгоре с фигури на младоженеца и булката. Желателно е те да са годни за консумация.

Съвети за регистрация на сватба в ретро стил - най-добрите идеи

торта

Необичайни торти под формата на винилови записи, рекорден играч, куфар или ретрокартов облик. Още една идея - пайове и конфитюри и конфитюри за домашно приготвяне.

Купичките, декорирани в стил поп изкуство, могат да се подменят с пайове. Това е по-модерен вариант, който не съвпада напълно със съветския въпрос, но е удобен и необичаен.

Идеите за фотозона

Фотозоната е украсена с голям брой ярки балони и ленти. Задължителни:

 • Стари винилови записи;
 • захарен памук;
 • Плакати на съветския субект;
 • Сапунени мехурчета;
 • Шепи палачинки, пайети, конфети;
 • Точки големи с ярка рамка и "котешко око" формира;
 • китари;
 • Въпроси на съветските вестници.

Гостите и младоженците могат да поставят за фотографа цветни кутии за подаръци, дебели стъклени барабани с лимонада и с ескимо в ръце.

Снимките, направени по време на запалителни танцови движения, са от полза. Между другото, бързият стъпка ще бъде да предадете на младоженеца и на булката точния сватбен танц. Че не сте направили смешни гости, разказахме за това как е правилно да се направи. Тук се събира пълната инструкция за изявлението му.

Ако в ресторанта или в трапезарията, на която ще се проведе сватбата, има двор, който може да бъде украсен, да се декорират сфери и ленти, да паркирате колата и да направите няколко снимки на фона на ретро автомобила.

Ето как е необходимо да се забавлявате по време на ремонт! Трябва да се отбележи, че успешно избраната торта и влак и роклята на булката също е интересно.

Следвайки предлаганата инструкция, ще бъде доста лесно да създадете атмосферата на 60-те години!